Hydrodeck

Hydrodeck, de perfecte afsluiting van een mooie dag!...


Deze fraaie volautomatische lamellenafdekking isoleert niet alleen uitstekend, maar verwarmt met de SOLAR lamellen ook het water. Tevens geven de grote (60 x 14 mm) lamellen veel drijfvermogen en dus veiligheid. HYDRODECK, zowel ingebouwd als onder de fraaie zitbank, altijd de beste keuze.


Belangrijk

De zwembadafdekking gebruikt u telkens weer, Jarenlang! De afdekking is direct zichtbaar en paaalt daarom ook de vormgeving. De afdekking kan verwarmen en is veilig, isolerend en vermindert het onderhoud. Daarom verdient de keuze van de afdekking uw aandacht. Een goede functionerende afdekking zal het plezier in uw zwembad sterk verhogen.


Probleemloos

HYDRODECK is reeds vele jaren in productie. Er is zonder compromissen gekozen voor de beste materialen. Dit heeft - ook Europees gezien - geleid tot één van de meest verkochte afdekkingen.


Bescherming

Grote en sterke lamellen met het hoogste drijfvermogen geven de beste veiligheid, voldoende ter bescherming van dieren. Om voor kinderen een veilige situatie te creëren, moeten aan de lange zijden en in rondingen, net onder de waterspiegel voorzieningen worden aangebracht. Ook de keuze van het oprolsysteem is hierbij van groot belang.


Oprolsystemen

HYDRODECK afdekkingen kunnen met behulp van pasklare in- en opbouwsystemen perfect worden ingepast in uw zwembad. De professionele afwerkingen van de details zorgen ervoor dat de afdekking betrouwbaar functioneert. Alle aandrijvingen zijn uitgevoerd met zeer sterke aluminium industrieële laagspanningsmotoren en de speciale digitale, automatische eindpositie-instellingen.