Safe deck

SAFEDECK voor veilige, zorgeloze zwembaden.

Deze praktische, multifunctionele veiligheidsafdekking biedt ook een perfecte bescherming tegen vuil en isoleert goed. SAFEDECK is toepasbaar op nagenoeg alle vormen zwembaden en kan met de hand of met een motor (halfautomatisch en met afstandbediening) worden op- en afgerold.


Belangrijk

De afdekking bepaalt in sterke mate het functioneren van uw zwembad en moet dikwijls bediend worden, daarom is een goed werkend systeem belangrijk. Een afdekking verhoogt de veiligheid, verwarmt, bespaart energie en chemicaliën én zorgt ervoor dat er minder onderhoud gepleegd hoeft te worden. Daarom verdient de keuze van de afdekking uw aandacht.


Multifunctioneel en veilig

SAFEDECK is veilig, biedt een perfecte bescherming tegen vervuiling en kent een eenvoudig bedieningsprincipe. Naast verwarmen en isoleren zijn dit de kenmerken van SAFEDECK-afdekkingen. SAFEDECK is zonder bouwkundige aanpassingen toepasbaar op alle vormen tot een maximale breedte van 6,5 m. Door de verschillende kleuren is het mogelijk uw zwembad zo goed mogelijk aan te passen aan de omgeving.


Sterke afdekking

SAFEDECK bestaat uit een oersterk polyesterweefsel, dat wordt gecoat met een goed UV-bestendige kunststof in diverse kleuren. Een SAFEDECK-afdekking drijft niet op het water, maar steunt op de zwembadrand. Dit wordt mogelijk gemaakt door aluminium draagbuizen die in de afdekking worden aangebracht. Door dit principe beschermt SAFEDECK volledig tegen invallend vuil en is tevens veilig voor kinderen en dieren.


Bediening

Bij kleinere afmetingen (tot ca 9 x 4,5 m) kan de afdekking door middel van een handslinger worden opgerold. Het sluiten gaat snel en eenvoudig met de ingerolde trekband. Door de afdekking in de lengte vast te haken, ontstaat een veilig afgedekt zwembad. Hand-unit met door accu aangedreven motor inclusief laadset en extra accu is comfortabel toepasbaar tot maximale dekenmaat van 11 x 5,5 meter. Hand-unit met door accu aangedreven motor inclusief laadset en extra accu is comfortabel toepasbaar tot maximale dekenmaat van 13 x 6,4 meter.
Voor optimale thuisrecreatie.