Thermodeck

THERMODECK voor fraaie, functionele zwembaden.

Deze hoogwaardige PE-schuim afdekking heeft een PERL gecoate polyester toplaag en kent een zeer goede isolatie en afwerking. THERMODECK is opgebouwd uit 4 lagen. De onderzijde is voorzien van een PE-membraan tegen vervuiling van het schuim. Met de fraaie oprolsystemen, eventueel met afstandsbediening, zijn prachtige zwembaden te creëren.


Belangrijk

De afdekking geeft vorm en kleur aan uw zwembad en moet dikwijls bediend worden, daarom is een goed werkend systeem belangrijk. Een afdekking kan veilig zijn en verwarmen, bespaart energie, chemicaliën en vermindert het onderhoud. Daarom verdient de keuze van de afdekking uw aandacht.


Fraai en kleurrijk

Verschillende kleuren en een grote keuze aan luxe uitgevoerde rolsystemen maken het mogelijk uw zwembad op een fraaie wijze in te passen in de omgeving. Hierbij bepaalt de afwerking van de details het goed functioneren. Met THERMODECK wordt of blijft uw zwembad een aanwinst, zowel in de tuin als op een binnenbad.


Afdekmateriaal

THERMODECK combineert een speciaal geselecteerd PE-schuim met de fraaiste en sterkste toplaag die beschikbaar is, namelijk een polyester weefsel gecoat met een gemodificeerd PE in drie fraaie kleuren. Aan de onderzijde wordt het schuim extra beschermd tegen vervuiling door een transparante PE-folie. Door middel van tweezijdige overlap lassen worden vakkundig fraaie en sterke afdekkingen gemaakt voor het besparen van energie en chemicaliën.

Oprolsystemen

THERMODECK is geschikt voor zwembaden met rechthoekige vormen. Bij zwembaden met een vrije vorm of bij een Romaanse trap zijn soms extra voorzieningen nodig. Het op- en afrollen is mogelijk met motoraandrijving of met een inklapbare en daarom veilige handslinger. De motoraandrijving wordt bediend via een tijdvertraging op het afrollen of met de aan te bevelen draadloze afstandsbediening.
Geavanceerde techniek voor eenvoudige bediening.