Kissen Zwembadbouw

Adres:
Noordkade 35
6003 NE Weert

Mobiel:
06 22420929

Email:
Neem contact op via E-mail

KvK:
Roermond 53651448

BTW:
NL090783384B03

Nieuws
Bouwkundig zwembad van de Familie Gommers

Wat meteen opviel was dat Kissen Zwembadbouw onze plannen serieus nam en met een gedegen voorstel kwam, waar anderen dachten dat we nog in het droom stadium verkeerden.

Afgelopen jaar besloten we een zwembad te gaan plaatsen en hebben enkele zwembadbouwers uitgenodigd. Wat meteen opviel was dat Kissen Zwembadbouw onze plannen serieus nam en met een gedegen voorstel kwam, waar anderen dachten dat we nog in het droom stadium verkeerden.

Samen met Noud Kissen hebben we toen een afweging gemaakt wat we eventueel zelf konden doen en wat Kissen Zwembadbouw zou doen. Hierbij was het prettig dat er goed in mogelijkheden werd gedacht en niet in problemen. Het is al met al een hele fijne samenwerking geworden met Kissen en zonen.

We hebben er al heel veel plezier van gehad en zijn uiterst tevreden over het resultaat met betrekking tot de afwerking, de adviezen, de waterkwaliteit en het minimale onderhoud. We kunnen dan ook met een gerust hart Kissen zwembadbouw aanbevelen bij vrienden, kennissen en iedereen die het plan heeft een mooi zwembad aan te laten leggen.

Familie Gommers - Nederweert