Aqua Ceramic baden - kwalitatief en duurzaam.

Voor die lekkere duik in uw eigen zwembad wilt u natuurlijk het beste van het beste. U koopt immers een bad voor in lengte van jaren en het is een geruststellende gedachte als u de juiste aankoop heeft gedaan op het gebied van moderne zwembadtechnologie. Innovatie op zwembadgebied staat niet stil, mede daardoor is het keramische bad ontwikkeld.

Dankzij de meer dan 30 Jaar ervaring en de toepassing van Ceramic en Crystalite technologie, ontwerpen onze specialisten de beste kwaliteitszwembaden. Energieverbruik, veiligheid, onderhoud, zwemplezier en stabiliteit staan hierbij voorop.

 

Uitstraling


Naast het dagelijks zwemplezier is uw zwembad een lust voor het oog: de parel van uw huis of tuin. Rijke materialen zorgen voor een luxueus en tijdloos geheel. Aquapoolz zwembaden worden naadloos geleverd en worden gemaakt van duurzame materialen.

De aankleding van uw Aquapoolz zwembad kan op verschillende manieren. Een royale Romaanse inlooptrap aangevuld met fraaie zwembadranden en prachtige zwembadverlichting, afgestemd op uw smaak en inrichting van uw tuin of woning.