Bouwkundige baden - Kwalitatief een zwembad bouwen op maat.

De bouwkundige folie zwembaden van Kissen Zwembadbouw staan garant voor jarenlang zorgeloos zwemplezier. Na het graven van het gat, vooraf al afgestemd op uw wensen ten aanzien van uw nieuwe terras of tuin, wordt een vloer gestort en vlak afgevlinderd. Dit betekent dut u later nooit wordt geconfronteerd met loslatende stukjes steen of gruis, dat onplezierig door de folie voelbaar is. De baden worden door onze eigen mensen gemetseld van betonblokken.

Daarna wordt het bad aan de binnenkant geheel geïsoleerd, gestukadoord voor een optimale glad oppervlak en vervolgens wordt er een folie ingemaakt, leverbaar in diverse dikten en kleuren, die het bad waterdicht maakt. Hieraan voorafgaand kunnen naar wens verlichtingspunten en bevestigingspunten voor afdekkingen, inspuiters en skimmers worden gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met een optimale doorstroming van het water, zodat later zo weinig mogelijk "dood" water ontstaat en u langer zonder ergernis van uw zwembad kunt genieten.

Het bad wordt afgewerkt met een mooie randtegel naar keuze, daarna wordt ook de gehele technische installatie aangesloten.

De oplevering wordt afgerond met complete advisering hoe de technische installatie te gebruiken, een en ander vastgelegd in een overzichtelijke en duidelijke handleiding. Naast technische zaken wordt hierin ook geadviseerd over het op peil houden van uw waterkwaliteit.

Grote voordelen van een bouwkundig folie bad zijn:

  • Elke afmeting en diepte is mogelijk.
  • Solide en duurzame constructie.
  • Diverse keuzen in de kleur van de folie.
  • Makkelijk af te dekken, met verschillende afdekkingen boven- of ondergronds
  • Te realiseren met een Romeinse inlooptrap of een bouwkundige trap op maat gemaakt naar uw wens.